Met korting naar Wolff CineStar

Wat is Wolff CineStar?

Voorheen Wolff Cinestar heet nu Kinepolis Enschede, één van de grotere bioscopen uit het oosten van het land. Bij binnenkomst strekt een loper zich voor je uit, laat je verrassen door de enorme keuze aan films en de bijzonder ruime zalen.

Wolff CineStar reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Wolff CineStar beoordeling achter te laten.

Wolff CineStar Enschede

Met tientallen zalen en plaats voor duizenden mensen is Kinepolis, gelegen in Enschede, één van de grootste bioscopen in het oosten van het land. Door de gemakkelijke bereikbaarheid van de bioscoop maakt het naast één van de grootste, ook meteen één van de populairste bioscopen. Bij Kinepolis geniet je altijd optimaal van een film, ook in 3D. Kinepolis heeft gekozen voor het meest geavanceerde 3D-systeem dat er is: RealD. Dankzij het digitale beeld, dat fris, helder en realistisch is, lijkt het alsof je zelf de film binnenstapt. Dankzij de speciale acties, die de bioscoop aanbiedt, wordt het koren pas echt onderscheden van het kaf. Zo zijn er nachtvoorstellingen, diverse marathons, mogelijkheden tot kinderfeestjes, Ladies Nights en nog veel meer. Zo worden gezellige bioscoopuitjes verheven naar complete dagjes uit. Via de website van Kinepolis reserveer je gemakkelijk kaartjes, door naar de film van jouw keuze te klikken en een tijd te selecteren. Vanaf dat moment wordt je snel verder geholpen, zodat je zeker weet dat er een plek voor jou wordt vrij gehouden. Na een bezoek aan de website zit je voordat je het weet al te genieten van de nieuwste films en acties.

Mensen bezochten ook: Bioscoop De Nieuwe Kolk, CineCity Vlissingen, CineMec, De Bios Heerenveen, Euroscoop Tilburg, Foroxity Filmarena Roermond, Take Ten, Utopolis Almere

Praktische informatie


Adres Wolff CineStar

Colosseum 60
7521PT Enschede
Nederland

Contact

053-8504600

Openingstijden en reserveren

Is Wolff CineStar open? Kijk op de website van Wolff CineStar voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.