Met korting naar Beatrix Theater

Wat is Beatrix Theater?

Het Beatrix Theater aan de Jaarbeurszijde van het Centraal Station in Utrecht. Hier beleef je de meest swingende en meeslepende musicals of brengen bekende bands hun nummers ten gehore.

Beatrix Theater reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Beatrix Theater beoordeling achter te laten.

Beatrix Theater Utrecht

In het Beatrix Theater verveel je je geen moment, dit centraal gelegen theater in Utrecht vind je aan het Jaarbeursplein, net achter het station. In het theater bezoek je een wisselend programma waarin musicals, cabaretiers en muzikanten de hoogste noten zingen. Zo bezoek je er bijvoorbeeld de theatershow van cabaretduo Jurk! maar ook bands als Racoon en BLØF. Artiesten van Nederlandse bodem die in de grote zalen van het theater hun nummers met passie ten gehore brengen. Liefhebbers van musical zijn er aan het juiste adres voor de allernieuwste musicals waarin je bekende artiesten ziet schitteren in de hoofdrollen. Verder bezoek je Beatrix Theater Utrecht voor shows en dansvoorstellingen waarbij je je ogen uitkijkt! Om het je gemakkelijk te maken heeft het theater ook een restaurant waar je voor de voorstelling vast gezellig een hapje eet en na afloop een borrel drinkt. Trakteer dus al je vrienden en familieleden op een avond om nooit te vergeten en maak een keuze uit het brede assortiment shows, concerten en voorstellingen in het theater! Via de website bestel je heel gemakkelijk kaarten voor de voorstelling naar keuze en plan je je bezoek tot in de puntjes.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Arena, Boom Chicago, Burgers' Zoo, De Bazaar Beverwijk, Duinrell, Efteling, Het Concertgebouw, Preston Palace, ss Rotterdam

Praktische informatie


Adres Beatrix Theater

Jaarbeursplein 6A
3521AL Utrecht
Nederland

Contact

09001353(45cpm)

Openingstijden en reserveren

Is Beatrix Theater open? Kijk op de website van Beatrix Theater voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.