Met korting naar Beauty Trade Specials

Wat is Beauty Trade Specials?

Beauty Trade Special in Utrecht vindt plaats in de Jaarbeurs. Hier komt de crème de la crème binnen de beauty branche op af met zowel exposanten uit Nederland als België.

Beauty Trade Specials reviews

Op basis van 17 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Beauty Trade Specials beoordeling achter te laten.

Beauty Trade Specials Utrecht

Ben jij een professional op het gebied van beautyverzorging of ben je benieuwd naar de laatste trends binnen de verzorgingsbranche, bezoek dan de Beauty Trade Specials Beurs. Dit is dé vakbeurs voor schoonheidsspecialisten, visagisten en stylisten. Meer dan 200 experts op het gebied van schoonheidsverzorging laten hier de nieuwste trends binnen de beautybranche zien. Naast beautyprofessionals is iedereen die geïnteresseerd is in schoonheidsverzorging hier aan het goede adres voor het bekijken en kopen van de nieuwste producten en diensten. Naast de focus op schoonheid en verzorging is er ook gedacht aan de inrichting van beautycentra en schoonheidsinstituten. Zo vind je hier de nieuwste apparaten en artikelen en kan je bij de specialisten terecht voor tips om van iedere salon een juweeltje te maken. Bij de beurs is er van alles te bekijken, maar ook veel te doen. Er worden workshops en lezingen gehouden waarbij je leert en hoort over de nieuwste behandelingen en manieren om bijvoorbeeld social media goed in te zetten voor jouw bedrijf. Ben je al werkzaam in de persoonlijke verzorgingsbranche of volg je een opleiding om schoonheidsspecialist of visagist te worden? Dan profiteer je van fijne kortingen op de toegangsprijs. Surf snel naar de site om nu al kaarten te bestellen of meer te weten te komen over deze inspirerende en gezellige beurs.

Mensen bezochten ook: 50 Plus Beurs, AutoRAI, Beleef Landleven, Familiedagen, Hiswa, Huishoudbeurs, Motorbeurs Utrecht, TEFAF Maastricht, Vrouw, VT Wonen en Design Beurs

Praktische informatie


Adres Beauty Trade Specials

Jaarbeursplein 6
3521AL Utrecht
Nederland

Contact

030-2952731

Openingstijden en reserveren

Is Beauty Trade Specials open? Kijk op de website van Beauty Trade Specials voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.