Met korting naar De Utrechtse Bazaar

Wat is De Utrechtse Bazaar?

Zin in een gezellig en goedkoop dagje uit? Breng dan eens een bezoekje aan de Utrechtse Bazaar, te Utrecht natuurlijk.

De Utrechtse Bazaar reviews

Op basis van 24 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw De Utrechtse Bazaar beoordeling achter te laten.

Korting op De Utrechtse Bazaar tickets

Al jaren de markt van Utrecht: de Utrechtse Bazaar. Bespaar nu op entreetickets door gebruik te maken van een van de kortingsacties op deze pagina. Wij van Uitmetkorting.nl struinen het internet af naar geldige acties waardoor je voordelig naar de Utrechtse Bazaar kunt. Deze markt heeft een enorm aanbod van nieuwe en tweedehands goederen en groente, fruit en kruiden. Bespaar nu op je entreekaartjes en houd geld over voor op de markt of voor wat lekkers bij een van de vele horecagelegenheden. Wie weet win je wel gratis Utrechtse Bazaar kaartjes! Dus weet slim en bestel je kaartjes via Uitmetkorting.nl en profiteer van voordeel!

De Utrechtse Bazaar

Iedere zaterdag en zondag vind je een hele gezellige markt in De Utrechtse Bazaar! Het ruime aanbod van nieuwe en tweedehands goederen uit alle windstreken geeft deze markt dé ingrediënten voor een leuk dagje uit. De diversiteit aan kramen en culturen maken de markt. Al vele jaren is geen enkel weekend hetzelfde! De slogan: ‘Je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het daar... op De Utrechtse Bazaar’, is dan ook een slogan die er niet om liegt. Een lekker hapje eten, uw haren laten knippen en kiezen uit vele producten als kleding, levensmiddelen, gereedschap, speelgoed, groente en fruit, kleding, fietsen, elektrische apparatuur, leuke tweedehands spullen en zo nog veel meer. Iedere koopjesjager haalt zijn of haar hart op in dit afwisselende aanbod. Niets is te gek! Ieder weekend weer, een bazaar boordevol leuke standjes en belevenissen. Kom dat zien, kom dat zien. Je kunt nú al komen bekijken door een voordelige ticket te boeken via Uitmetkorting.nl! Uitmetkorting.nl maakt een goedkopere dag uit mogelijk: op naar de Utrechtse Bazaar. Voor iedereen is er een mogelijkheid tot korting. Pak jouw voordeel!

Mensen bezochten ook: 50 Plus Beurs, AutoRAI, Beleef Landleven, Familiedagen, Hiswa, Huishoudbeurs, Motorbeurs Utrecht, TEFAF Maastricht, Vrouw, VT Wonen en Design Beurs

Praktische informatie


Adres De Utrechtse Bazaar

Groenewoudsedijk 6
3528 BG Utrecht
Nederland

Contact

+31 (0)30-6779899

Openingstijden en reserveren

Is De Utrechtse Bazaar open? Kijk op de website van De Utrechtse Bazaar voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.