Met korting naar Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten

Wat is Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten?

Beurs Eigen Huis, de grootste in haar categorie op het gebied van verbouwen en inrichten. Een bron van inspiratie en tevens een leuke dag uit met je vriend, vriendin of met familie.

Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten beoordeling achter te laten.

Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten Utrecht

Gefeliciteerd! Je bent de trotse eigenaar of eigenaresse van een nieuwe woning. Er moet helaas nog wel een hele hoop aan gebeuren. Of het nu gaat om het verbouwen van een huis of het inrichten van een huis, bij de 'Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten in Utrecht ben je aan het juiste adres speciaal vóór jouw nieuwe adres! De Beurs vindt plaats in de Jaarbeurs te Utrecht, ongeveer wanneer het voorjaar wordt! Het is de grootste woon- en inspiratiebeurs in Nederland en dat is niet zomaar het geval. De beurs is opgedeeld in vier categorieën: tuin, keuken & bad, bouw & verbouw, interieur & droomhuis. Op het podium zijn er een aantal sprekers aanwezig die gaan praten over de ideale aanpak tijdens het verbouwen of inrichten van een huis. Ongeveer 250 kwaliteitsbedrijven komen jouw inspireren tijdens dit weekend, op het gebied van isolatie, tuinieren, de aanleg van de keuken, maar ook hobbyisten die meer vertellen over het combineren van patronen en materialen wat weer leidt tot jouw droominterieur!

Mensen bezochten ook: 50 Plus Beurs, AutoRAI, Beleef Landleven, Familiedagen, Hiswa, Huishoudbeurs, Motorbeurs Utrecht, TEFAF Maastricht, Vrouw, VT Wonen en Design Beurs

Praktische informatie


Adres Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten

Jaarbeursplein 6
3521AL Utrecht
Nederland

Openingstijden en reserveren

Is Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten open? Kijk op de website van Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.