Met korting naar Knotsgekke Kaarten- En Scrapdagen

Wat is Knotsgekke Kaarten- En Scrapdagen?

Knotsgekke Kaarten- En Scrapdagen vinden eind februari plaats in Den Bosch. Dit is dé beurs voor creatievelingen en kaartenmakers, hobbyisten uit het hele land komen hier samen.

Knotsgekke Kaarten- En Scrapdagen reviews

Op basis van 10 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Knotsgekke Kaarten- En Scrapdagen beoordeling achter te laten.

Knotsgekke Kaarten- En Scrapdagen

Steeds meer mensen komen er achter hoe leuk het is om zelf kaarten en scrapboeken te maken. Wil jij meer over deze creatieve hobby te weten komen? Ga dan naar de Knotsgekke Kaarten- En Scrapdagen! Deze beurs biedt je namelijk alle mogelijke informatie over deze leuke manier van vrijetijdsbesteding. De beurs is interessant voor zowel beginners als gevorderden. Creatief, inspirerend, leerzaam en gezellig zijn de steekwoorden die bij deze beurs passen. Je vindt er onder meer de laatste trends en meer informatie over nieuwe technieken. Natuurlijk heb je de gelegenheid om allerlei gave spulletjes aan te schaffen. Denk aan papier, lijm, glitters, stickers en alles wat je maar kunt bedenken. Zo kun je thuis direct aan de slag met het maken van een lieve kaart voor je partner, een kaartje voor je vriendin of een verjaardagskaart voor een jarig familielid. Of begin aan een prachtig babyboek, een trouwalbum of een ander fotoboek. Maar je kunt ook meedoen aan allerlei leuke workshops. Zo leer je in een handomdraai alles over nieuwe technieken op het gebied van kaarten maken en scrappen. Experts geven graag uitgebreide informatie en demonstraties, zodat jij er van kunt leren. Het enige dat je tegenhoudt is je eigen fantasie en creativiteit.

Mensen bezochten ook: 50 Plus Beurs, AutoRAI, Beleef Landleven, Familiedagen, Hiswa, Huishoudbeurs, Motorbeurs Utrecht, TEFAF Maastricht, Vrouw, VT Wonen en Design Beurs

Contact

0418-511164

Openingstijden en reserveren

Is Knotsgekke Kaarten- En Scrapdagen open? Kijk op de website van Knotsgekke Kaarten- En Scrapdagen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.