Met korting naar Schwabenpark

Wat is Schwabenpark?

Schwabenpark is een prachtig pretpark in het Zwarte Woud, Duitsland. Er zijn verschillende attracties van allerlei leeftijden, van heerlijk provocerende achtbanen en griezelachtige attracties tot leuke speeltuinen. Het park heeft de grootste erfgame hall van Europa en een prachtig minigolf. Verder is er ook nog een klein dierenpark met marmotten en konijnen. Voor alle leeftijden is er zeker genoeg te doen in dit heerlijke pretpark.

Schwabenpark reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Schwabenpark beoordeling achter te laten.

Schwabenpark Kaisersbach

Een geweldige dag uit beleef je in Schwaben Park, een pretpark in het zuiden van Duitsland. Je kan hier kiezen uit meerdere achtbanen, wildwaterbanen, zweefmolens en andere attracties. Naast een pretpark is Schwaben Park ook een beetje een dierentuin. Er zijn namelijk tijgers, chimpansees, papegaaien, pony's en geiten te bewonderen. Met het merendeel van deze dieren wordt er dagelijks een voorstelling gegeven in het pretparktheater. Schwaben Park ligt in een natuurgebied waardoor het echt lijkt alsof je op vakantie bent hier.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Schwabenpark

Hofwiesen 11
73667 Kaisersbach
Duitsland

Contact

+49(0)7182936100

Openingstijden en reserveren

Is Schwabenpark open? Kijk op de website van Schwabenpark voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.