Met korting naar Kameleondorp

Wat is Kameleondorp?

Beleef de avonturen van Hielke en Sietse uit de boekenreeks de Kameleon in Kameleondorp Terherne! In dit themapark ga je terug naar de jaren vijftig van de vorige eeuw.

Kameleondorp reviews

Op basis van 66 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Kameleondorp beoordeling achter te laten.

Korting op Kameleondorp tickets

Het Kameleondorp is een fictief dorp in het thema van de bekende boekenreeks De Kameleon. Om er voor te zorgen dat je voordelig naar dit themapark kan verzamelen wij op deze pagina verschillende kortingsacties. Of het nu vouchers, winacties of andere acties zijn, wij doen er alles aan om jou van voordeel te voorzien. Het Kameleondorp is een park waar kinderen heerlijk kunnen ravotten en door de kortingsacties op deze pagina is het nu ook een betaalbaar uitje. Wacht niet langer en scoor nu je entreekaartjes voor jezelf en je gezin met korting! Kortingen in vele soorten en maten voor 'Het Kameleondorp' vind je op deze pagina.

Kameleondorp Terherne

Heb je altijd al weggedroomd bij de avonturen van Hielke en Sietse en de Kameleon? Kom dan eens naar het Kameleondorp in Terherne en stap zelf in de wereld van de Kameleon. Op het avontureneiland van Gerben Zonderland kan je heerlijk buiten spelen. Verken de paden, trotseer de hindernissen en spring over de moerassen. Behalve spelen in deze natuurlijke speeltuin, kan je op het eiland ook rustig op het terras zitten. Of het nu winter is of hartje zomer, in dit park ben je van harte welkom. In de winter maak je namelijk gebruik van de overdekte speelhal. Voor de jonge kinderen is er een speciale route uitgestippeld. De Elfspelen route gaat langs verschillende spelletjes. Voel je een echte Hielke of Sietse als je een koe probeert te vangen, met een grote katapult schiet of de toren van Pizza in balans moet houden. Als je alle spelletjes met succes hebt gespeeld en je hebt alle stempels ontvangen dan neem je plaats in de gigantische hangmat, klauter je op het klimnet en speel je met zand in de grootste binnenzandbak van Friesland. Om weer wat nieuwe energie te krijgen voor de terugrit naar huis bak je je eigen pizza's in de grote oven. Één ding is zeker, via een kortingsactie van Uitmetkorting.nl zit je in ieder geval gebakken. Je kunt kortingen winnen voor Kameleondorp door mee te doen aan een veiling, gebruik te maken van een kortingscode óf doe mee aan de Dagje-Uit-Quiz.

Mensen bezochten ook: Avonturenboerderij Molenwaard, DippieDoe, Kabouterland, Klimrijk, Land Van Jan Klaassen, Linnaeushof, Monkey Town, Oud Valkeveen, Plaswijckpark

Praktische informatie


Adres Kameleondorp

Koailân 2
8493LA Terherne
Nederland

Contact

+31 (0)566-689910

Openingstijden en reserveren

Is Kameleondorp open? Kijk op de website van Kameleondorp voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.