Met korting naar Dolle Pret

Wat is Dolle Pret?

Dolle pret in Almelo: een grote indoor speeltuin waar je de hele dag kunt apenkooien en ravotten. De indoor speeltuin is onder andere gevuld met klim- en klautertoestellen.

Dolle Pret reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Dolle Pret beoordeling achter te laten.

Dolle Pret Almelo

Slecht weer is geen enkel probleem meer voor een leuke dag uit met kinderen. Kom naar kinderspeelparadijs Dolle Pret in Almelo. De overdekte speeltuin is ideaal voor een kinderfeestje of een dagje uit. Kinderen spelen binnen in grote klimconstructies, kabelbanen, op trampolines, in draaimolens en op enorme glijbanen. Ze klimmen, klauteren, springen en glijden dat het een lieve lust is. Het speelparadijs is ruim van opzet en er zijn naast speeltoestellen ook echte attracties. Zo is er een draaimolen vind je er ook een indoor kartbaantje speciaal voor kinderen. Bovendien is de hele speeltuin sfeervol aangekleed met knuffeldieren, gekleurde lampen en andere decoraties. Je kunt er ook dansen in een echte disco met draaiende lampen en een grote dansvloer. Dolle Pret heeft veiligheid en hygiëne hoog in het vaandel staan. Je laat de kinderen hier dus onbezorgd spelen, terwijl jij op het terras van een kopje koffie of glaasje fris geniet. De indoor speeltuin is ook een leuke locatie voor een kinderfeestje. Ga met een groep kinderen alleen lekker spelen of kies een verjaardagsarrangement met ranja, friet, een ijsje en een snoepje. Ook aan de volwassenen is gedacht: terwijl de kids lekker ravotten krijg jij een kopje koffie.

Mensen bezochten ook: Avonturenboerderij Molenwaard, DippieDoe, Kabouterland, Kameleondorp, Klimrijk, Land Van Jan Klaassen, Linnaeushof, Monkey Town, Oud Valkeveen, Plaswijckpark

Praktische informatie


Adres Dolle Pret

Noordbroek 2
7604BL Almelo
Nederland

Contact

546633399

Openingstijden en reserveren

Is Dolle Pret open? Kijk op de website van Dolle Pret voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.