Met korting naar Hoge Boekel

Wat is Hoge Boekel?

Speelpark Hoge Boekel is een avontuurlijk dagje weg voor kinderen. Een dag zorgeloos spelen in een speeltuin met spectaculaire attracties. Gericht op kinderen van 2 tot 12 is er een hoop te doen!

Hoge Boekel reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Hoge Boekel beoordeling achter te laten.

Korting op Hoge Boekel tickets

Een dagje uit met het hele gezin kan best prijzig zijn. Gelukkig niet meer via Uitmetkorting.nl! Op deze pagina vind je allemaal actuele kortingsacties waarmee je direct kan profiteren van voordeel. Bemachtig bijvoorbeeld kortingsvouchers of win gratis toegangskaartjes tot dit attractieve speelpark. Kinderen kunnen naar hartelust spelen in Speelpark Hoge Boekel in Enschede. Ze kunnen hun energie kwijt in de ballenbak, op de trampolines, glijden van glijbanen en klimmen in één van de speeltoestellen. Voor ouders is er zonneterras waar vanaf je gemakkelijk je kinderen in de gaten kan houden. Door te besparen op je entreetickets blijft er geld over voor een snoepje of een ijsje.

Hoge Boekel Enschede

Waar je naartoe gaat als je een dag pret wilt hebben met het hele gezin of de hele familie? Hoge Boekel is zeker een aanrader! Dit bedrijf in Enschede bestaat uit een speelpark, een midgetgolfbaan en een kegelcentrum. Ook beschikt het over een terras en een zalencentrum. Een compleet pakket voor een uitgebreid dagje weg! De kinderen zie je de hele dag niet meer, als je ze in het speelpark stopt. Hier maken ze de gekste sprongen op het luchtkussen en de trampolines en duiken ze in de ballenbak. Glij van de glijbanen en klim in de speeltoestellen. Ook zijn er verschillende speeltoestellen op het water en rijdt er zelfs een spoortreintje. Met mooi weer kunnen kinderen heerlijk buiten spelen in de speeltuin! De ouders hoeven zich ook niet te vervelen. Ga lekker een potje golfen op de midgetgolfbaan met maar liefst 18 holes of laat op de kegelbaan zien hoe goed je bent in kegelen. Schijnt het zonnetje, neem dan plaats op het terras. Hier geniet je van een verfrissend drankje en vullende hapjes. Breng je een hele dag door in Hoge Boekel, kies dan voor één van de voordelige arrangementen.

Praktische informatie


Adres

Hoge Boekelerweg 410
7532RE Enschede
Nederland

Contact

053-4611378

Openingstijden en reserveren

Is Hoge Boekel open? Kijk op de website van Hoge Boekel voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.