Met korting naar Kinderstad Heerlen

Wat is Kinderstad Heerlen?

Kinderstad Heerlen is de grootste, overdekte speeltuin in de Benelux. Een groot speelpaleis voor kinderen dat 365 dagen per jaar geopend is.

Kinderstad Heerlen reviews

Op basis van 17 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Kinderstad Heerlen beoordeling achter te laten.

Korting op Kinderstad Heerlen tickets

Ben je opzoek naar een voordelig dagje weg met het hele gezin? Ga dan op avontuur in Kinderstad Heerlen. Dit speelparadijs is niet alleen leuk voor jonge kinderen er is ook aan de ouders is gedacht. En dankzij onze kortingsacties kan je voordelig naar Kinderstad! Wij van Uitmetkorting.nl pluizen heel het internet af om ervoor te zorgen dat je dagje Kinderstad betaalbaar blijft. Kinderen kunnen hier in de zomer en winter heerlijk hun energie kwijt, zowel binnen als buiten! Dit grote speelparadijs is 365 dagen te bezoeken en ouders kunnen heerlijk ontspannen op het terras. Scoor via onze kortingsacties goedkope toegangskaarten en geniet van een betaalbaar weg.

Kinderstad Heerlen

Bij zonneschijn en regen is Kinderstad Heerlen hét uitje voor het hele gezin! Dit is het grootste (overdekte) speelpaleis voor kinderen in de Benelux. Deze speeltuin heeft een fantastische voorzieningen binnen maar is ook perfect als het wel lekker weer is. Afkoelen kan perfect vanuit een waterfiets of in de spetterende wildwaterbaan! Binnen vind je draaimolens, een avontuurlijk doolhof en allerlei glijbanen. Je vervelen is er niet bij in dit te gekke speelparadijs. Vind je het leuker om te stuiteren en klimmen? Dan zijn er trampolines en is er een groot klauter kasteel waar je prima de hele middag in klimt en klautert. Met een kinderfeestje of schoolreisje is iedereen hier van harte welkom, maar ook met een gezin is het hier prima vertoeven. Voor de lekkere trek is er een grote ruimte waar allerlei lekkers besteld kan worden. Zo zijn er frietjes en allerlei snacks te bestellen en natuurlijk ook drinken. En een kinderspeelparadijs zou geen kinderspeelparadijs zijn zonder ijs! Korting op Kinderstad Heerlen verover je via de acties van uitmetkorting.nl; gemakkelijk en voordelig. Vervelen is er niet meer bij! Vertrek nu naar Kinderstad Heerlen met jouw kortingsvoucher op zak.

Mensen bezochten ook: Avonturenboerderij Molenwaard, DippieDoe, Kabouterland, Kameleondorp, Klimrijk, Land Van Jan Klaassen, Linnaeushof, Monkey Town, Oud Valkeveen, Plaswijckpark

Praktische informatie


Adres Kinderstad Heerlen

Parallelweg 4
6411ND Heerlen
Nederland

Contact

+31 (0)45-5717252

Openingstijden en reserveren

Is Kinderstad Heerlen open? Kijk op de website van Kinderstad Heerlen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.