Met korting naar Klein Zwitserland

Wat is Klein Zwitserland?

Speelpark Klein Zwitserland in Tegelen is een groot openlucht avonturenpark met speeltoestellen, een ontdekkingsbos, shows en een waterspeelplaats. Het park heeft alles voor een actieve dag in de buitenlucht.

Klein Zwitserland reviews

Op basis van 10 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Klein Zwitserland beoordeling achter te laten.

Korting op Klein Zwitserland tickets

Hoge kortingen op kaartjes voor Klein Zwitserland! Wie houd er nou niet van korting? Wij van Uitmetkorting.nl in vedergeval wel! Daarom speuren wij elke dag het internet af allerlei kortingsacties. Op deze pagina vind je allerlei actuele kortingsacties voor speelparadijs Klein Zwitserland in Tegelen. Een avonturenpark waar kinderen zorgeloos uren kunnen spelen. Een dagje weg met kinderen kan best duur zijn. Gelukkig is dat nu verleden tijd en betaal je niet te veel voor dit speelpark. Bij ons kan je profiteren van hoge kortingen, soms wel tot 100%! Want wie weet win je wel gratis toegangskaartjes tot Klein Zwitserland.

Klein Zwitserland Tegelen

Klein Zwitserland in het plaatsje Tegelen, nabij Venlo, is een speeltuin voor iedereen. Dit historische park werd al in 1939 in gebruik genomen als avonturenspeelpark. Het is gebouwd door toenmalige werklozen: samen zorgden zij ervoor dat kinderen, jong en oud, in dit Limburgse park kunnen spelen! Ieder jaar trekt dit speelpark wel zo'n honderdduizend bezoekers die hier naar hartenlust al hun energie kwijt raken met het klimmen en klauteren in de verschillende speeltoestellen. In het Avonturenland kruip je door onderaardse tunnels. Via een wiebelende touwhangbrug hoop je droog aan de overkant van het water te komen. In Kleuterland zijn er speeltoestellen met als thema 'Vrolijke Beestenbende'. In het zwembad koelen de kinderen af van het buiten spelen. Dombo, de sproeiende olifant, spuit de hele dag water over ze heen. Voor een avontuurlijke reis brengen de kinderen een bezoekje aan één van de labyrinten. Speelpark Klein Zwitserland is een perfecte locatie om je kind zijn of haar kinderfeestje te laten vieren. Er zijn daarvoor verschillende arrangementen beschikbaar! Verblijf je tijdens je vakantie of tijdens een weekendje weg in de buurt van Venlo, dan is een bezoek aan dit gezellige park een leuk uitje voor het hele gezin. Klein Zwitersland, maar dan in Venlo, plan jouw bezoek nu. Via Uitmetkorting.nl houd je deze trip namelijk betaalbaar. Speel en dartel binnenkort rond in Klein Zwitserland in Tegelen: jouw kortingskaartjes vind je op deze pagina!

Praktische informatie


Adres

Verlengde Trappistenweg 35
5932NB Tegelen
Nederland

Contact

+31 (0)77-3731565

Openingstijden en reserveren

Is Klein Zwitserland open? Kijk op de website van Klein Zwitserland voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.