Met korting naar SchatEiland Zeumeren

Wat is SchatEiland Zeumeren?

SchatEiland Zeumeren is een overdekt avonturen- en attractiepark in Voorthuizen. Het park is volledig ingericht in piratenstijl en is een leuk dagje uit met kinderen.

SchatEiland Zeumeren reviews

Op basis van 16 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw SchatEiland Zeumeren beoordeling achter te laten.

Korting op SchatEiland Zeumeren tickets

Kom met je gezin schatzoeken in SchatEiland Zeumeren! Dit piraten themapark is voor kinderen tot 12 jaar een avontuurlijk dagje uit. Speel mee, schrijf je in of biedt mee en scoor goedkope toegangskaartjes tot dit avonturenpark in Voorthuizen. Je vindt op deze pagina actuele kortingsacties om de toegang tot SchatEiland Zeumeren zo goedkoop mogelijk te maken. Wij struinen namelijk het internet af om dagjes uit zo voordelig mogelijk te maken voor jou en je hele gezin. Onze kortingsacties zijn ook handig als je kleine binnenkort jarig is en met vriendjes en vriendinnetjes op ontdekkingsreis wil!

SchatEiland Zeumeren Voorthuizen

SchatEiland Zeumeren in Voorthuizen is het grootste overdekte avonturenparadijs in Nederland. In de speeltuin van ruim 5.500 m2 kunnen kinderen tot 12 jaar spelen, ontdekken, klimmen, schatgraven, goudzoeken, glijden, schieten met kanonnen en bootjes besturen. Naast het enorme overdekte gedeelte is er ook een buitenterras met zonneweide, zandstrand en speeltoestellen. Dat maakt SchatEiland ook in de zomer een perfect adres om lekker met de kinderen te vertoeven! Terwijl de kinderen zich vermaken, geniet jij van een koud drankje, de zon en een ontspannen vrije dag. Zit je graag buiten, schroom dan ook in de winter niet! De terrassen zijn verwarmd en voorzien van draadloos internet, breng bijvoorbeeld je laptop mee om nog even snel een serie online terug te kijken en houd tegelijk een oogje in het zeil bij je kroost. Is je kleine ontdekkingsreiziger binnenkort jarig, overweeg dan ook een verjaardagsfeestje te organiseren bij Schateiland in Zeumeren, samen met vriendjes en vriendinnetjes kan de jarige dan heerlijk ravotten in de speeltuinen en natuurlijk ontbreekt een lekkere maaltijd ook niet aan het uitje. Online neem je vast een voorproefje en bekijk je foto's en filmpjes om een idee te krijgen van de immense speeltuin! Op zoek naar een voordelig entreebewijs voor SchatEiland te Zeumeren? Uitmetkorting.nl is voor jou het juiste adres met kortingsvouchers in alle soorten en maten. Doe mee aan de Dagje-Uit-Quiz of een veiling en val in de prijzen!

Mensen bezochten ook: Avonturenboerderij Molenwaard, DippieDoe, Kabouterland, Kameleondorp, Klimrijk, Land Van Jan Klaassen, Linnaeushof, Monkey Town, Oud Valkeveen, Plaswijckpark

Praktische informatie


Adres

Stroetweg 7
3781PR Voorthuizen
Nederland

Contact

+31 (0)342-740740

Openingstijden en reserveren

Is SchatEiland Zeumeren open? Kijk op de website van SchatEiland Zeumeren voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.