Met korting naar Speel- en Dierenpark Sanjesfertier

Wat is Speel- en Dierenpark Sanjesfertier?

Sanjesfertier is zowel een dieren- als een speelpark. Je vindt het in het Friese Westereen. Het heeft een indoor en outdoor speeltuin, maar het is ook het thuis voor boerderijdieren en wilde dieren zoals kamelen.

Speel- en Dierenpark Sanjesfertier reviews

Op basis van 50 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Speel- en Dierenpark Sanjesfertier beoordeling achter te laten.

Korting op Speel- en Dierenpark Sanjesfertier tickets

Speel- en Dierenpark Sanjesfertier is een park dat gericht is op kinderen. Het park leent zich dan ook uitstekend voor schoolreisjes en kinderfeestjes. Bij groepen vanaf 5 kinderen boek je bijvoorbeeld het kinderfeestje arrangement dat naast de reguliere entree ook patat met mayo, 2x limonade en een raketijsje bevat. Kinderen van 0-1 jaar gaan gratis naar Sanjesfertier. Kinderen van 15 jaar en ouder profiteren van korting. Als je een jaarabonnement neemt, heb je voor een vast bedrag per persoon altijd toegang tot het park wanneer deze geopend is. Via Uitmetkorting.nl word je op de hoogte gehouden van actuele aanbiedingen. Wanneer er een korting beschikbaar is verschijnt deze op de pagina van Speel- en Dierenpark Sanjesfertier.

Speel- en Dierenpark Sanjesfertier Zwaagwesteinde

Kinderen (en ouders) komen gemakkelijk een hele dag uit de voeten bij Speel- en Dierenpark Sanjesfertier. Het indoor- en outdoor speelparadijs biedt namelijk veel mogelijkheden tot vertier. De naam verraadt het natuurlijk al. Ook is het een mooie plek waar zowel liefhebbers van boerderijdieren als wilde dieren terecht kunnen. Er is een speciale route uitgestippeld, zodat je als bezoeker alle dieren ziet. De route heet ook wel 'Pier het Rendier'. Naast interactie met de dieren in de openlucht heeft het ook educatieve post: Het Natuurmuseum Bruinenberg. Het museum staat volledig in het teken van de Friese natuur. Tevens heeft het een grote apenkooi, de grootste van Friesland. De apenkooi heeft drie verdiepingen met thema's waar je helemaal los kunt gaan. Voor de sensatiezoeker is er ook een apenkooi in griezelthema. Klim in het donker, laat je niet afschrikken door gekke geluiden en lichteffecten. Voor de klauteraars is er een klimwand en draaimolen. Maak bij slecht weer gebruik van de overdekte midgetgolfbaan. UItmetkorting.nl zet kortingsacties voor je op een rij. Van kortingscodes tot aan bonnen voor Sanjesfertier.

Mensen bezochten ook: Avonturenboerderij Molenwaard, DippieDoe, Kabouterland, Kameleondorp, Klimrijk, Land Van Jan Klaassen, Linnaeushof, Monkey Town, Oud Valkeveen, Plaswijckpark

Praktische informatie


Adres Speel- en Dierenpark Sanjesfertier

Boppewei/Bovenweg 14
9271VH Zwaagwesteinde
Nederland

Contact

511477390

Openingstijden en reserveren

Is Speel- en Dierenpark Sanjesfertier open? Kijk op de website van Speel- en Dierenpark Sanjesfertier voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.