Met korting naar Speelcircus Bambini

Wat is Speelcircus Bambini?

Speelparadijs Bambini: eindeloos spelen in deze indoor- en outdoor speeltuin van Zeeuwse komaf. Het speelparadijs bevindt zich namelijk in Vlissingen en heeft vele veelzijdige attracties.

Speelcircus Bambini reviews

Op basis van 1 review. Klik op bovenstaande sterren om jouw Speelcircus Bambini beoordeling achter te laten.

Korting op Speelcircus Bambini tickets

Een bezoek aan het overdekte Speelpaleis Bambini is erg voordelig want bij de entreeprijs zitten ook frietjes, ranja en een zakje snoep inbegrepen. Volwassenen betalen ook entree maar krijgen hiervoor een zakje friet en kunnen onbeperkt koffie en thee gebruiken. Bij een kinderfeestje mag de jarige gratis naar binnen en krijgt een cadeautje aangeboden. Voor schoolreisjes en groepen gelden speciale kortingen. Deze kortingsactie items is dat begeleiders gratis naar binnen mogen en dat er zelf eten en drinken meegenomen mag worden. Lees altijd de laatste kortingsacties bij Uitmetkorting.nl.

Speelcircus Bambini Vlissingen

Er is van alles te doen in Speelcircus Bambini. Deze binnenspeeltuin in Vlissingen heeft verschillende springkussens, ballenbakken en glijbanen. De kinderen maken hun eigen huis van reuze lego blokjes. De spannendste glijbaan is de Freefall Glijbaan, die is ontzettend steil. Voordat je het weet ben je beneden, deze glijbaan is uiteraard geschikt voor de grotere kinderen, maar iets minder geschikt voor de kleintjes. Speciaal voor de allerkleinsten tot 4 jaar is er een speelpiste zodat ook zij veilig spelen op het fietsparcours en op de rodelbaan. Heel handig zijn de gescheiden pistes, dat houdt in dat de oudere en jongere kinderen gescheiden kunnen spelen. De kleintjes fröbelen dus fijn met hun blokken en laten daar ongestoord hun fantasie op los terwijl de wat oudere kinderen naar hartenlust spelen met leeftijdsgenoten. Ouders hebben ook hun eigen plekje, op het terras zijn honderden zitplaatsen voor ouders die hun kinderen graag in de gaten willen houden. Natuurlijk geniet je terwijl je de kids in de gaten houdt in de overdekte speeltuin ook van een kopje koffie en een krantje. Indoor spelen kan het hele jaar in Vlissingen, bezoek de speeltuin dus snel!

Praktische informatie


Adres

Baskensburgplein 2
4383NE Vlissingen
Nederland

Contact

0118-415400

Openingstijden en reserveren

Is Speelcircus Bambini open? Kijk op de website van Speelcircus Bambini voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.