Met korting naar Staycation

Wat is Staycation?

De term staycation is een samenvoeging van 2 woorden ‘stay’ (verblijf) en ‘vacation’ (vakantie). De term vindt zijn oorsprong in de Verenigde Staten en is ontstaan tijdens de financiële crisis, in deze periode hadden veel huishoudens geen geld om op vakantie te gaan en hadden ze geen andere keus dan hun tijd thuis door te brengen. De term heeft in Nederland ook steeds meer bekendheid en wordt vooral gebruikt om vakanties in eigen land of thuis aan te duiden.

Staycation reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Staycation beoordeling achter te laten.

Korting op Staycation tickets

Op zoek naar een staycation in Nederland? Dit is een heel goed idee! In Nederland zijn er veel mooie plaatsen te ontdekken en kun je mooie hotels en vakantieparken bezoeken waar jij ongetwijfeld een te gekke tijd gaat hebben. Wat het nog leuker maakt is dat je dit altijd met korting kunt doen. Op deze pagina vind je een overzicht van de voordeligste acties die bij jouw wensen zullen aansluiten. Er zijn bijvoorbeeld kortingsacties te vinden van Fletcher, Van der Valk, Voordeeluitjes.nl en Bungalowspecials. Kies de deal die het beste bij jou past en ga eropuit met korting.

Staycation Nederland

Een staycation in Nederland is de perfecte manier om even te ontspannen en te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Het is al lekker om er even 1 of 2 dagen op uit te gaan en een (luxe) hotel dichtbij te boeken. Wanneer je er langer op uit wilt kan dit in een hotel, maar natuurlijk ook in een vakantiepark of een vakantiehuisje. Nederland heeft prachtige steden waar je naartoe kunt, denk hierbij aan Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Maastricht. Wanneer je meer houdt van de natuur, dan zijn de Veluwe en de Waddeneilanden perfect. Op de veluwe kun je heerlijk fietsen en wandelen, grote kans ook dat het hotel waar jij hebt geboekt een wandelroute ter beschikking heeft! En hoe lekker is het om even uit te waaien aan het strand op Texel of Terschelling? Beeld je even in dat je met een lekker zonnetje door de duinen fietst of wandelt en dat je aan het eind van de wandeling kunt genieten van een lekker drankje naar keuze in een mooi gelegen strandtentje.

Openingstijden en reserveren

Is Staycation open? Kijk op de website van Staycation voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.