Met korting naar Monkey Town Alkmaar

Wat is Monkey Town Alkmaar?

Monkey Town Alkmaar gelegen in Noord-Holland, dat is thuiskomen voor kinderen tot de twaalf jaar. Monkey Town is namelijk een speelparadijs waar je kunt klimmen, klauteren en spelen!

Monkey Town Alkmaar reviews

Klik op bovenstaande sterren om jouw Monkey Town Alkmaar beoordeling achter te laten.

Monkey Town Alkmaar

Lekker klimmen, klauteren en springen doe je in Monkey Town Alkmaar. Het maakt niet uit of het regent, dit speelparadijs is namelijk volledig overdekt. In een mooie ruime hal vind je diverse speeltoestellen waar kinderen op kunnen ravotten. Zij kunnen al hun energie kwijt op de klimmuur, de luchtkussens of de trampoline. Monkey Town Alkmaar is ook een leuke plek om een verjaarspartijtje te vieren. De overdekte speeltuin heeft voordelige arrangementen voor grotere groepen. Ouders zijn natuurlijk van harte welkom om lekker mee te spelen. Bij Monkey Town Alkmaar komt het kind in jou toch wel naar boven. Zijn je kids al wat ouder? Dan is het een leuk idee om een keertje te lasergamen! Dit kan ook bij Monkey Town Alkmaar. Je loopt door een donkere ruimte met een lasergun en een kastje dat registreert of je geraakt bent. Het is een spannend spel waar je veel adrenaline van krijgt! Je kunt bij de indoor speeltuin ook een lekker patatje eten. Hiervoor heeft Monkeytown speciale zitplekken ingericht zodat je naar de spelende menigte kunt kijken terwijl je even lekker uitrust. Ouders kunnen hier prima zitten. De laptop kan gewoon mee, er is namelijk gratis internet beschikbaar.

Praktische informatie


Adres

Nijenburgerweg 13
1812LT Alkmaar
Nederland

Contact

072-5400201

Openingstijden en reserveren

Is Monkey Town Alkmaar open? Kijk op de website van Monkey Town Alkmaar voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.