Met korting naar Holiday Park

Wat is Holiday Park?

Holiday Park is een pretpark in Haßloch, Duitsland. Het park is zowel leuk voor kinderen als volwassenen, door de grote verscheidenheid aan attracties.

Holiday Park reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Holiday Park beoordeling achter te laten.

Korting op Holiday Park tickets

Het Duitse Holiday Park ligt in Haßloch in de deelstaat Rijnland-Palts. Het is een groot pretpark met een oppervlak van 400.000 vierkante meter. De attracties zijn zowel erg extreem als mild van karakter: voor iedere bezoeker is er wel wat wils. Voor een bezoek aan het park zit je wel even in de auto. Zou je graag de benzine compenseren? Dat kan! Scrol door de kortingsacties die wij voor je hebben geselecteerd. Met een Plopsa Funcard krijg je niet alleen korting op het Holiday Park, maar ook voordeel op de andere Plopsa parken! Meerdere kortingen in één klap. Ook is het onderdeel van Studio 100, via een aanbieding van Uitmetkorting.nl stap jij in het gethematiseerde Mayaland, onderdeel van het park.

Holiday Park Hassloch

Holiday Park is een Duits attractiepark gelegen in Hassloch, Rijnland-Palts. Op 400.000 vierkante meter pretpark is er waanzinnig veel te doen. Er zijn enorm veel verschillende attracties in dit pretpark. Zo zijn er woeste wildwaterbanen, extreme achtbanen, schommelschepen en mega hoge zweefmolens. Het park heeft zelfs de hoogste carrousel van heel Duitsland en een van de extreemste rollercoasters ter wereld. Naast al deze actie is er veel te zien, het pretpark heeft een aantal spectaculaire shows met waterstunts, dansende slangen en een reis door de ruimte. De kleinsten kunnen in het park hun gezicht laten schminken en spelen in een kasteel of jungle-ballenbak. Holiday Park is erg divers, wat het dus perfect maakt voor hele families. Er zijn genoeg attracties om een, of zelf twee, dagen mee te vullen. Vooral echte achtbaan fanaten zullen hier genieten. Terwijl de kinderen de tijd van hun leven hebben kunnen de ouders in vele heerlijke restaurants terecht voor een welverdiende versnapering. Via de kortingsbonnen van Uitmetkorting.nl bespaar je gemakkelijk op je weekend weg. Daar komt nog bij dat je bij de ingang helemaal klaar bent voor een dag in het pretpark; je entreebewijs (met korting) heb je namelijk al op zak!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Holiday Park

Holiday-Park-Straße 1-5
67454 Hassloch
Duitsland

Contact

+32 (0)58-420202

Openingstijden en reserveren

Is Holiday Park open? Kijk op de website van Holiday Park voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.