Beste kortingssite  De beste kortingssite van Nederland
Bezoekers  Dagelijks 20.000 bezoekers
Nieuwsbrief  550.000 Nieuwsbriefleden
Facebook  235.000 Facebookfans

Planetron kortingsbon

Planetron kortingsbon: 1 euro korting

Kortingsbon Planetron - 1 euro korting

Bij inlevering van deze bon bij de kassa van Planetron Cinedome krijg je 1 euro korting per persoon. Max. 4 personen per bon. Kom je met meer personen? Dan kun je de bon vaker printen. De korting is niet geldig i.c.m. andere kortingen of acties. Deze bon mag niet verkocht worden en is niet inwisselbaar voor contant geld. Geldig t/m 31 december 2014. Kijk voor openingstijden en meer informatie op www.planetron.nl

De kortingsbon wordt direct via email gestuurd!

Na het invullen van je gegevens, wordt de Planetron kortingsbon direct via e-mail gestuurd zodat je de bon kunt printen.

Planetron

In het Drentse Dwingeloo vind je een wel heel bijzonder museum. Met name voor de liefhebbers van alles wat met ruimte te maken heeft ben je hier op de goede plek. Alleen al voor het gebouw is een bezoekje aan Planetron Cinedome echt de moeite waard. In een grote koepel vind je een bijzonder koepelvormig projectiescherm van zo'n 350 m2. Je bekijkt op dit scherm bijzondere voorstellingen. De rondomfilms zijn heel bijzonder, want tijdens zo'n voorstelling wordt het volledige scherm benut om de film te vertonen. Neem plaats in de koepel en ervaar hoe een reis naar de Noordpool zou zijn of hoe het is om een reis te maken door het menselijk lichaam. Tezamen met de overweldigende muziekinstallatie is..


Planetron Informatie

..het een hele bijzondere belevenis. In deze bijzondere attractie is nog veel meer te doen. Zo worden er regelmatig sterrenkijkavonden georganiseerd en bovendien ben je van harte welkom om in de expositieruimte allerlei exposities over sterren, planeten en ruimtevaart te bekijken. Voor alle André Kuipers en Neil Armstrongs onder ons is een bezoek aan dit museum haast onmisbaar. Je leert hier zoveel over de ruimtevaart en alle informatie sla je op omdat het op zo'n leuke manier gebracht wordt. Voor jong en oud is een bezoek aan dit museum echt de moeite waard. Leuk, leerzaam en soms zelfs heel romantisch. Ben je van plan om een bezoek te brengen? Bekijk dan eerst eens of er kortingsbonnen verkrijgbaar zijn en neem zo'n kortingsbon mee tijdens je bezoek aan de attractie.